Hieronder kun je allerlei materiaal, oefeningen, documenten, het logo en de foto van de methode vinden om te downloaden voor je werk als kindertolk. Veel succes en plezier er mee!


Ben jij die kindertolk die zijn /haar licentie wil uitbreiden? Op de PresentChild site staan de voorwaarden voor het verkrijgen van licentie 2. Ook staat erin uitgelegd hoe je licentie 2 kunt uitbreiden en je vind er extra informatie de training groepswerkdagen. Met deze training in the pocket mag je 2 daagse trainingen geven in onderwijs en/of de kinderopvang. Heb je daar interesse in? Geef je dan op voor de groepswerktrainingsdagen die gegeven worden op:

zaterdag 2 april: De algemene groepswerkdag.

En tenminste 1 keuze uit onderstaand aanbod....maar je mag uiteraard ook beide dagen (voor dezelfde pakketrprijs) volgen:

zaterdag 28 mei: groepstrainingsdag onderwijs

vrijdag 3 juni: groepstrainingsdag kinderopvang

Deze trainingen vinden plaats in Baarn in het Brandpunt. Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Voor deze training is een pakketprijs afgesproken à 275 euro (voor dus 2 of 3 dagen). Wil je meer nalezen, kijk dan op de site van PresentChild. Zoek naar de voorwaarden voor het verkrijgen van licentie 2. In deze PDF staat precies uitgelegd wat je nodig hebt voor licentie 2 en de uitbreiding daarvan. Ook vind je daar extra informatie over de samenstelling van deze trainingsdagen.

Je kunt je per mail aanmelden bij het secretariaat. Graag tot ziens!

De trainingsdagen voor het onderwijs zijn sterk in ontwikkeling. Vraag de nieuwste pdf-versie aan bij Lilian Spijkerman: lilianspijkerman@presentchild.com

Hieronder vind je o.a. de powerpoint van mijn lezing, varieer er gerust op bijvoorbeeld door je eigen gegevens en/of voorbeelden in te voegen. Hou het wel in dezelfde huisstijl alsjeblieft en wees er zorgvuldig mee. Laat de presentatie niet achter bij een organisator, mail hem niet aan derden etc.

Tip: vertel niet te veel op een informatiebijeenkomst, dit stimuleert mensen om een consult of cursus bij je te boeken. Als je veel vertelt is hun eerste nieuwsgierigheid bewongen, ook al hebben ze misschien maar een half verhaal!