Anke Warmerdam en Anke Zegers op 19 april 2015 13:29 | Reageer

Ruim 20 jaar al mag ik doen wat ik het liefste doe: met PresentChild een kostbaar geschenk voor gezinnen uitdelen. Daar ben ik dankbaar voor. Wat dat voor geschenk is? Simpelweg dat het ‘loopt’ in gezinnen. Wie zorgt daar voor? De kinderen zelf! Jij geeft een kind het leven, jouw kind geeft je daar ‘het leven in je leven’ voor terug.

Dit mooie werk doe ik met liefde en deel ik graag door er les in te geven. De Training tot Kindertolk is er voor hulpverleners. Heb je nog onvoldoende ondergrond om hier direct in te stromen, dan hebben we het voorbereidende jaar om hierin te voorzien. Meld je nu vrijblijvend aan voor een intakegesprek om in september te kunnen starten.

Daarnaast zijn er tweedaagse trainingen en een jaartraining voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

Wat hopen we - de 220 kindertolken in NL en België -  hier mee te bereiken? Dat iedere ouder en opvoeder kinderen kan zien als een kostbaar geschenk, juist ook als er zich problemen voordoen. Bijvoorbeeld als je kind slecht eet of slaapt, veel huilt, boos is, niet wil luisteren, gepest wordt, niet zindelijk wordt, als leren moeilijk gaat enz. Juist dan óók zijn ze het kostbare geschenk dat wij mogen uitpakken. Daarmee lossen we de problemen van kinderen op en leren we zelf voorbij onze horizon te kijken.

Reageer