Anke Warmerdam en Anke Zegers op 29 januari 2023 12:16 | Reageer

Een tijd lang schrijf ik blog op de site en dan - in de drukte naar het einde van het trainingsjaar én de werving voor het volgende (lees mei/juni) vergeet ik mijn blog. Ik ga door met posten via de socials en nieuwsbrieven, maar mijn blog hier raakt totaal bij mij uit beeld!

Pas kort geleden - drie en een half jaar verder - wordt me dit weer onder ogen gebracht door twee lieve studenten Maud Mulder en Sharon Brouwer van NHL-Stenden die mijn PR hebben onderzocht en er aanbevelingen voor hebben gedaan: "Zet die blog maar uit als je er toch niks mee doet."

Zo gaat het en ik ben blij met hun aanbevelingen! 
En dit is dan weer mijn eerste blog. Dat er vele mogen volgen :-)

En mocht ik het tóch weer vergeten, laat het me dan weten via info@presentchild.com.

Reageer