Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, onderwijstolk en Bachbloesemtherapeut.

Ik ben Anja Spelters, bachbloesemtherapeut, bewustwordingscoach en kindertolk.

Mijn traject begon als kleuterleidster en zette zich verder in de orthopedagogie. Daarnaast startte ik in 2010 mijn eigen praktijk waar ik vooral als doel stelde om kinderen te begeleiden naar een goed welbevinden.  Ik merkte echter dat het vaak ook belangrijk is om met de ouders aan de slag te gaan om kinderen echt tot in de kern te kunnen helpen. Ik voelde dat kinderen ons iets willen duidelijk maken met hun gedrag. Op dat moment (in 2011) kwam de training tot kindertolk op mijn pad. Dit was precies wat ik nodig had! Een prachtig geschenk voor mezelf, onze eigen kinderen, en de kinderen in mijn praktijk. Ik vind het fantastisch om via deze methode, de boodschappen van kinderen te vertalen naar het leven van de ouders. Uit ervaring kan ik zeggen dat de combinatie van bachbloesems en de PresentChild methode maakt dat processen grondiger en sneller doorlopen worden. Daarnaast volgde ik nog tal van cursussen en opleidingen die zeker ook een meerwaarde bieden maar toch blijven de bachbloesems en het kindertolken de rode draad in mijn praktijk.

Het is mijn passie om ouders groeikansen te bieden in persoonlijke ontwikkeling en op deze manier kinderen tot in de kern te kunnen helpen.

Ik help je graag weer in je kracht te staan, in verbinding met je kind!  Je bent welkom!