Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Onderwijstolk® en Bachbloesemtherapeut

Ik ben Anja Spelters, bachbloesemtherapeut, bewustwordingscoach en kindertolk.

Mijn traject begon als kleuterleidster, zette zich verder in de orthopedagogie, en uiteindelijk kwam ik terug in het onderwijs terecht en werk nu als zorgcoördinator in een Steinerschool. Daarnaast startte ik in 2010 mijn eigen praktijk waar ik vooral als doel stelde om kinderen te begeleiden naar een goed welbevinden. Ik merkte echter dat het vaak ook belangrijk is om met de ouders aan de slag te gaan, om kinderen echt tot in de kern te kunnen helpen. Ik voelde dat kinderen ons iets willen duidelijk maken met hun gedrag. Op dat moment (in 2011) kwam de Training tot kindertolk op mijn pad. Dit was precies wat ik nodig had! Een prachtig geschenk voor mezelf, onze eigen kinderen en de kinderen in mijn praktijk. Ik vind het fantastisch om via deze methode, de boodschappen van kinderen te vertalen naar het leven van de ouders. Uit ervaring kan ik zeggen dat de combinatie van bachbloesems en de PresentChild methode maakt dat processen grondiger en sneller doorlopen worden. Ik ben trots en blij dat ik ondertussen ook deel mag uitmaken van groepspraktijk Ansuz. Een praktijk waar meerdere expertises samengebracht worden. Zo zal ik samenwerken met energetische therapeuten, zodat we na een kindertolkconsult een ruimer aanbod van nazorg of verdere ondersteuning kunnen bieden binnen eenzelfde praktijk. Ik ervaar steeds meer hoe de kracht van samenwerking en synergie helpt om sneller tot resultaat te komen.

Het is mijn passie om ouders groeikansen te bieden in persoonlijke ontwikkeling en op deze manier kinderen tot in de kern te kunnen helpen.

Ik help je graag weer in je kracht te staan, in verbinding met je kind! Je bent welkom!