Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach / Paardencoach, Dans-facilitator, Tachyon-therapeut.

Kindertolk-gesprekken zijn een grote hulp wanneer je lastig of opmerkelijk gedrag van je kind constructief wilt leren gebruiken .. als momenten voor zelfreflectie. Zelfreflectie met als doel om tot meer helderheid te komen en een harmonieuze leefomgeving te creëren waarin je kind gezond kan opgroeien. Want als ouders geven we niet alleen onze bewuste, maar ook onze onbewuste gedachten, gevoelens en gedragspatronen door aan onze kinderen. De aanwezigheid van dit onbewuste stuk, deze blinde vlek, kun je met een beetje hulp ontdekken wanneer je je getriggerd voelt door lastig of opmerkelijk gedrag van je kind (soms ook ziekte). Deze momenten bevatten namelijk precies de aanwijzingen over wat jij je bewust mag worden. 
Je kunt ze aangaan als een ontwikkelingskans (i.p.v. er gefrustreerd van te raken). Het is een kans om de 'cirkel' van generaties te doorbreken en de liefde tussen jou en je (innerlijk) kind weer te laten stromen.

In de eerste gesprekken wordt je begeleid in het (h)erkennen van je 'blinde vlek'. Wanneer je dan het volledige integratieproces aangaat, werkt dat heel direct door op het welzijn van je kind, jouzelf en jullie relatie. 

Het is een prachtige, wonderlijke en liefdevolle methode. Steeds opnieuw word ik diep geraakt door de schoonheid ervan en ben ik dankbaar dat ik er kinderen en hun ouders mee mag voorthelpen op hun levensweg. Het geeft je de kans om er beter te kunnen zijn voor je kind. En het geeft je kind de kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Het is telkens weer een bron van inspiratie.

Begeleiding en ondersteuning van het integratieproces kan ook i.c.m. paardencoaching en/of klassieke homeopathie.

Bel gerust voor een afspraak, kennismakingsgesprek, of meer informatie.