Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, energetisch therapeut, zwangerschapscoach

Ik ben Marianne, plusmama van Dries en Seppe en samen met mijn partner Steven heb ik ons gezin vervolledigd met een derde jongen: Wout.

Ik was er al langer van overtuigd dat het leven een aaneenschakeling is van gebeurtenissen vol betekenis.  Toen Wout in 2012 geboren werd met bilaterale schisis (dubbelzijdige lip-, kaak- en gehemeltespleet) begreep ik meteen dat hij een boodschap bracht.  
Tijdens mijn verdieping in deze symboliek kwam ik uit bij de opleiding tot kindertolk.

Het eigen proces gedurende deze training legde vergeten stukjes van mezelf bloot, toonde me oplossingen voor blokkades in mezelf, verruimde en verrijkte mijn leven.
Het gaf me ook inzicht in het gedrag van onze zoon en de achtergrond van zijn aandoening.  
Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf, dichter bij mijn kind en dichter bij onze kern.  Dat is iets wat ik iedereen toewens want het opent deuren die ik tevoren niet zag.

Opleidingen als voetreflexologie, chakra- en voedingstherapie, energetisch werk en zwangerschapscoach hadden me al veel mogelijkheden gegeven om cliënten verder te helpen bij fysieke klachten en gevoelskwesties.  Als kindertolk werd ook het laatste puzzelstukje van mijn praktijk Kiowa kleurrijk ingevuld.  

Het totaalplaatje biedt opheldering en inzicht waar emotionele chaos en onbeantwoorde vragen je belemmeren.

Ik help je op weg naar je juiste spoor... stap voor stap... op je eigen tempo.  
Dat is een kostbaar geschenk voor jezelf, voor én van je kind, voor je gezin.