Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kinderpsychologe, Healing/Holistic Pulsing, Bloesems- en Edelsteenremedies

Mijn naam is Catrin Caroline Marichal, geboren in 1976 en mama van 2  (uiteraard) prachtige dochtertjes.

Mijn basisopleiding is kinderpsychologe. Gedurende een tiental jaren deed ik fijne ervaring op in verschillende centra zoals Centrum Voor Leerlingenbegeleiding, Revalidatiecentrum voor zieke kinderen, Thuisbegeleiding bij kinderen met een mentale beperking.

Naast mijn werk als psychologe heb ik een passie voor energetisch werk: energetisch lichaamswerk, massage, healing, meditatie, en het bereiden van energetische remedies. Dit deed ik steeds naast 'mijn werk'.

Mijn kinderen maakten mij de laatste jaren (al van in de buik) iets duidelijk:
"Mama, ga je passie helemaal leven, ga doen wat jou blij maakt, zet je eigen-wijsheid en sensitiviteit in, wees creatief en HELEMAAL JIJ."

En zo werd in 2015 mijn eigen praktijk MIRA geboren. Een praktijk waar psychologie en energetisch werk samenkomen. Waar ik beide passies combineer.

PresentChild is daar een belangrijk onderdeel van.

Binnen de PresentChild begeleiding neem ik je mee, naar jezelf.
Door samen in de spiegel te kijken die jouw kind je voorhoudt.

Ik ondersteun je graag in dit unieke pad van bewustwording, naar meer geluk en heelheid.

Daarbij maak ik gebruik van de tools en methoden, die ik mezelf eigen heb gemaakt doorheen mijn jaren van opleidingen, ervaring, en eigen leerprocessen.

Resoneert dit met jou?

Wees welkom!