Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Relatiecoach, Trainer

Ik ben de trotse mama van Zoë en Jules. Kinderen zijn voor mij één van de puurste leermeesters die er zijn. Ik sta dagelijks versteld van de rijkdom aan informatie die zij mij geven!

Naast mama, ben ik ook vrouw, partner, collega, dochter, zus, vriendin. Maar in al die rollen die ik vervulde, raakte ik mezelf kwijt. In 2011 was mijn burn-out een feit. Ik vond terug evenwicht en balans door het pad van zelfontwikkeling op te gaan. Dit pad bleek ook mijn passie en ik ging nog verder in verdieping met mezelf. Van daaruit ontstond in 2014 mijn eigen praktijk 'Puur-Zelf-Zijn'. Sindsdien coach ik volwassenen en train ik vrouwen in zelfgroei, om het hoogste in henzelf uit te leven en hun kwaliteiten in de wereld te zetten en te realiseren.

De PresentChildmethode bevestigde mijn gevoel en ervaring dat kinderen ons een schat aan informatie geven over onszelf. Als Kindertolk begeleid en ondersteun ik met heel veel passie en enthousiasme (groot)ouders en opvoeders op hun pad van innerlijke groei en ontwikkeling. Als kers op de taart zorgt de PresentChildmethode ervoor dat we zo onze kinderen in al hun vrijheid kind laten zijn. Voor mij betekent deze methodiek een prachtige verdieping van mezelf en mijn 'Puur-Zelf-Zijn'-praktijk.

Ik verwelkom jullie graag in mijn praktijk in Oostkamp!