Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en coach

Ik ben gelukkig getrouwd met Lieven en samen zijn wij mama en papa van drie schatten van kinderen: Reina, Noor en Bas. Moeder worden betekende voor mij een complete omslag in wie ik was. Sinds de dag dat ons eerste kindje geboren werd, ontstond ook mijn verlangen om mijn kinderen het aller-, allerbeste te geven. Niet voor mij, maar voor mijn kinderen! Een onstilbare honger naar degelijke informatie over opvoeding in combinatie met die verpletterende moederliefde, bracht me uiteindelijk bij de methode van PresentChild. Als mama pas ik deze methode dagelijks toe in mijn gezin. Elke dag houden mijn man en mijn kinderen mij spiegels voor die ik dankbaar aanneem. Als zij een probleem hebben, dan is dat ‘mijn’ probleem. Als kindertolk ondersteun ik ouders in hun zoektocht om de wereld te veranderen voor hun kinderen. Het is zo’n mooie, diepgaande en klaarheldere methodiek!

Ik heb een voorliefde voor lekkere koffie, zwarte chocolade, olifanten, spotify en schrijven, met pen en papier. Voor mij is schrijven de meest eenvoudige en effectieve manier om - hoe tegenstrijdig het lijkt - uit mijn 
hoofd en in mijn gevoel te geraken. ‘Je kan jezelf gek denken, maar niet gek schrijven’, is één van mijn motto’s. In de oefeningen die ik tijdens de opvolgsessies geef, zal je zien dat ik gebruik maak van schrijfopdrachten.