Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach voor ouders en autisme in gezinnen

"Ik ben Marieke.
Ik heb lang gezocht.
Naar wat, dat wist ik niet.
Maar wat ik heb gevonden,
dat is een schat"


Mama van Leonel (°2019) en Ottojan (°2018),
plusmama van Noor (°2006) en Toon (°2009)
en sterrenkindmama van Maria* (°2015).
 
Vanuit mijn wens dat elk (innerlijk) kind gezien en gehoord mag worden, coach ik ouders op hún weg naar liefdevol ouderschap ❤️
 
Het liefste wat jij ziet, dat is je kind. Daarom wil jij het beste voor je kind en voor je gezin. Je weet alleen soms niet (meer) hoe je het beter kan doen. Je hebt al veel geprobeerd. Bepaalde (autistische) gedragingen bij je kind raken je diep. Je voelt dat je iets mist… iets waar jij je kind, en jezelf, mee kan helpen. WIL jij wel maar weet je (nog) niet hoe? Dan is er voor jou:

Het Kindertolk traject
  • Heeft je kind een bepaald gedrag en wil je hierin ondersteuning kunnen geven?
  • Wil jij beter kunnen begrijpen wat je kind nodig heeft?
  • Wil je dat het zorgwekkend gedrag bij je kind in ernst vermindert?
Het Auticoach traject
  • Heb jij (een vermoeden van) autisme binnen het gezin?
  • Wil je alles te weten komen over de autivibes bij je kind en wil jij weten hoe deze vibes kunnen matchen binnen het gezin?
  • Wil jij dat bepaalde autistische kenmerken bij je kind in ernst verminderen? 
Voor mij persoonlijk heeft het Kindertolken ervoor gezorgd dat onrustwekkende (autistische) gedragingen bij mijn kind verbeterden, en sommige zelfs verdwenen. Maar niet alleen dat: ik heb mijn hart teruggevonden. Ik weet waarom ik leef en ik leef. De banden binnen ons gezin zijn aangesterkt. Ik gun iedereen dit mooie geschenk. 🍀