Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach voor ouder en kind

Ik ben Sabrina De Troyer, trotse mama van vier en plusmama van twee, coach voor ouder & kind en kindertolk.

In mijn beleving ben ik altijd al ouder geweest. Eerst van mijn zus, dan van mijn dochter, later van mijn drie zonen en als kers op de taart mijn twee plusdochters. Als ouder zie ik dat mijn kinderen mij geweldig nadoen, dus wil ik hen ook iets geweldigs geven om na te doen.

Het is mijn missie om ouders en plusouders te begeleiden in de moeilijke taak waarvan veel mensen denken dat je er zelf voor gekozen hebt. Het vraagt moed om naar jezelf te durven kijken. Ik help je even stil te staan bij jullie levenspad en bij wat je nodig hebt om weer ontspannen te kunnen opvoeden. Dit kan gaan over manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt…

Als kindertolk geloof ik dat er in de verhalen over de problemen van onze kinderen een boodschap zit voor onszelf. Ik werk heel graag met deze methode om ouders inzichten te geven op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Met veel plezier bied ik een oplossing vanuit de kern voor gelukkige kinderen & ouders.