Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Coach

Ik ben een kwetsbare, krachtige vrouw, getrouwd met Steven en mama van onze 2 wonderkinderen: Ferre & Geike.

Alles begint bij het delen van jouw verhaal

Ik vond de kracht om pijnlijke verhalen die diep in mij leefden te delen, het werd me helemaal eigen. Maar dat was ooit anders. Ik was verslaafd en belandde in de psychiatrie. Ik was vervreemd van mezelf en het leven. De kracht van het delen heeft ervoor gezorgd dat ik ben gestopt mezelf te verdoven en leegtes op te vullen. Ik vond terug voeling met mijn authentieke zijn.

Als Coach en Kindertolk® begeleid ik ouders, leerkrachten en opvoeders. Ik daag je uit om jezelf uit te spreken en/of uit te drukken op jouw eigen manier. Ik begeleid je in het erkennen, aanvaarden en delen van jouw verhaal. Om zo in beweging en verbinding te komen met de essentie waar eigen krachten en oplossingen liggen. Je krijgt voeling met je authentieke zijn, zodat correctie, connectie wordt. Je komt tot de heelheid met jezelf en de ander en groeit samen verder.

Over Griet:

  • Coach en Kindertolk®
  • Kinderbegeleidster sinds 2004
  • Maatschappelijk werker & gezinsbegeleider
  • Eeuwige anders-bekijker
  • Brengt inspiratie, vrijheid en authenticiteit
  • Danst doorheen het leven, houdt van de zon en kleurt graag buiten de vakjes in de  openlucht.

Bel of stuur me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!