Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, integratief psychotherapeute

Sinds 2007 werk ik in mijn eigen praktijk als integratief psychotherapeute,  brainspotting-therapist en sinds 2016 ook als kindertolk. Daarnaast ben ik partner en moeder van drie kinderen.

De relatie ouder kind vind ik erg boeiend... steeds meer heeft de ervaring me geleerd dat er veel meer is dan wat zichtbaar is.

Ik ben hierin steeds meer gaan ont'wikkelen', waardoor ik ook steeds dichter bij mezelf kwam. Op mijn weg werd ik door boeiende mensen geschoold. Daarnaast leer(de) ik veel van mijn eigen kinderen.

Omdat ik erg veel van mensen hou, wil ik niets liever dan hen begeleiden bij hun ont"wikkeling". Onze kinderen zien het onbewust  als hun taak ons te helpen met onze groei, uit liefde tonen ze onze leerlessen die we zelf niet (meer)  zien  en nodig hebben voor  onze eigen ontwikkeling. We hebben niet geleerd om op deze manier naar hen te kijken en ervaren daardoor hun gedrag vaak als een probleem.

Als kindertolk kan ik je helpen om te vertalen wat je kind aan jou wil zeggen, zodat je zelf verder kan ontwikkelen.  Eens je hun boodschap weer oppikt in je leven kan je kind deze taak loslaten. Op deze manier help je jezelf en je kind.