Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk® , QHI-dieptecoach, kinesiologie, MIR-Methode-begeleider, onderwijzeres

Mijn naam is Kristel Couck,  geboren in 1966, moeder van een stoere volwassen zoon Jens en een prachtige dochter-nakomertje Yenthe en gelukkig getrouwd met Alex.

Met de dieptecoaching in mijn praktijk, sedert 9 jaar en mijn lange ervaring (32 jaar) met kinderen (van 6-12jr) in het onderwijs, genoot ik telkens weer van mooie resultaten bij cliënten naar inzicht, erkenning van thema’s en de doorbraak daarin, alles ten goede. Ik ben enorm geïnspireerd door symboliek, decodering van gebeurtenissen, ervaringen, alle soorten signalen, ook lichamelijk en de taal van de emoties en hun behoeften eronder, …. Kortom, alles heeft zijn betekenis en het begrijpen en integreren ervan is heel mooi en bevrijdend voor je leven. Via het spiertesten ontdekken we ook veel info uit je onderbewuste en dit op een aanwezige en eenvoudige manier. Ook familiale voorgeschiedenis/thema’s/trauma’s en alles rond de geboortetijd/thema’s/shocks spelen mee. Ook het spiritueel kaderen van een proces geef ik graag mee.

In de taal van de volwassene zit zulk een rijkdom aan verborgen informatie, naar bewustwording en ommekeer toe. Het kindertolken geeft deze rijke vertaling via het verhaal over het geliefde kind en belandt bij het eigen innerlijk kind. En dat voelt voor mij nu als de ‘meer verfijnde’  kers op de taart op mijn voorbije diepe coachingswerk.  Ook mijn eigen kinddelen passeerden nog dieper de revue en dit proces gaat door. Het maakt je liefdevoller met de dag, voor jezelf en je naasten en ’knopen in jezelf’ worden daardoor echt diep ontward. Ik wil dan ook heel graag verder ten dienste staan voor wie een vertaling van zijn/haar verhaal wenst, in mededogen. Welkom!

Dank aan de prachtige, effectieve methode van Present Child die Janita Venema me liefdevol bijbracht.