Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk & coach

Ik ben vrouw, dochter, zus & vriendin. Ik ben heel dankbaar voor iedereen die mijn leven verrijkt.
Ik geloof dat iedereen die ik ontmoet, me iets kan leren over mezelf. In relatie met de ander ontdek ik waar ik in kan groeien.

Ik ben moeder van 3 opgroeiende tieners. De weg om mijn kinderen het beste te kunnen geven, heeft altijd parallel gelopen met mijn eigen groei. Ik geloof dat zij me precies laten zien, waar ik ben en sta in mijn ontwikkeling. Zij dagen mij steeds opnieuw uit om in beweging te brengen wat vastzit in mijn lichaam & leven. Ze motiveren me diep in mijzelf te kijken en los te laten wat niet meer bij me past.

Ik ben vrouw in een wereld waar mannen en vrouwen op zoek zijn naar een manier om vanuit wederzijds respect en diepe liefde voor zichzelf te verbinden. We dragen allen diepe wonden in ons mee, soms al vele generaties lang. Ook ik ben doorheen mijn jeugdjaren verwond geraakt.
In lichaamsgerichte therapie, Heart & sexuality en traumaverwerking heb ik geleerd te verbinden met wat opgeslagen zat in mijn lichaam, zodat ze niet langer mijn leven bepalen. Ik ben heel dankbaar dat ik kon samenwerken met pioniers op gebied van traumaverwerking. In je verwondingen vind je je grootste kracht.

In mijn praktijk begeleid ik ouders die worstelen met het gedrag van hun kind. Ik help hen in de spiegel te kijken die hun kind voorhoudt. Ik geloof dat ouder zijn eerst en vooral betekent: ouder leren zijn van jezelf, ouder leren zijn van je verwonde delen. Door jezelf te verbinden met wat in en rondom je leeft, open je de weg naar meer vrijheid, ruimte & levensvreugde, waardoor je beiden kan openbloeien in wie je bent.

Met veel plezier ben ik ook co-trainer Vlaanderen voor de Training tot Kindertolk.