Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en Coach voor ambitieuze vrouwen, mama's en leiders

Het begon allemaal met boosheid. Boosheid die ik bij mijn zoon zag en niet kon thuisbrengen... Er was geen echte reden voor die boosheid, geen fysieke of mentale oorsprong, weinig tot geen antwoorden in boeken of bij experten... Ik voelde me radeloos, een slechte mama ook al deed ik zo mijn best, maar ook vastbesloten antwoorden te vinden. Die heb ik gevonden toen ik in contact kwam met kindertolken.

Ik heb leren zien en horen wat mijn zoon mij eigenlijk wilde vertellen, en ik ben zo in contact kunnen komen met wie ik echt ben, wat mijn echte behoeften zijn en waar mijn grenzen liggen. Ik voel me bevrijd en lichter, want dat grote gevoel van onzekerheid dat zich op veel domeinen doortrok, viel weg. Ik mag er helemaal zijn, nét zoals ik ben.

Dat gevoel van thuiskomen en bevrijding, is wat ik elke vrouw toewens. Hierdoor is Livewire by Haike ontstaan. Livewire staat voor een sterke connectie... Een sterke connectie welke jouw leven de nodige nieuwe impulsen geeft... Een sterke connectie met jouw essentie...

Om deze te vinden wil ik graag jouw livewire zijn... ​Ik wil samen met jou werken rond die aspecten van het leven die hun aandacht vragen... Ik wil je op die manier helpen om volledig in je kracht te staan door opnieuw verbinding met jezelf te vinden en zo volop jouw licht te laten schijnen...