Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Systemisch coach voor rouw, verlies & innerlijk leiderschap

Ik ben Delfine Decaesteker, mama van twee geweldige dochters (°2008 en °2012).

Toen ik op mijn 30e weduwe werd, schoof de wereld weg van onder mijn voeten. Ik kon mijn bed niet meer uitkomen, had gewoon geen kracht en geen moed meer.

Mijn dochter van toen 3 jaar nam me letterlijk bij de hand en zei: “mama, je moét opstaan… IK ben er ook nog”! Dat was voor mij het keerpunt, dàt moment - ik krijg nog steeds kippevel bij het vertellen of neerschrijven hiervan – veranderde mijn leven.

Wat een mooie spiegel hield ze me voor! Ik moest niet blijven hangen in wat ik toch niet kon veranderen, ik moest vooruit kijken en kijken naar wat er wél nog was – Mijn prachtige dochter op de eerste plaats. Ze toonde me wat leven was en dat NU het moment was om het te léven!

Dat wil ik ook voor jou betekenen. Ik wil jou bij de hand nemen en samen kijken naar het gedrag van jouw kind, naar wat jou triggert en zorgen baart en ontdekken wat jouw kind jou wil tonen met dat gedrag.

Tijdens mijn groeitraject tijdens de jaren die volgden, werden mijn beide kinderen experten in het spiegelen van mijn blinde vlekken en pijnpunten. Hoe mooi is het als je hier kan leren anders naar kijken? Hoe mooi is het als je daar zoveel kan door groeien? Het kan soms echt confronterend zijn, maar wat ontstaat bij jou én bij je kind, als je kan en durft naar jezelf te kijken is als magie. Want zeg nu zelf, je wil toch ook je kind én jezelf helen?

Ik, Delfine Decaesteker werk in mijn praktijk tijdens een kindertolktraject als Systemisch coach, gespecialiseerd in alle vormen van rouw en verlies.

Als ervaringsdeskundige heet ik jou: volwassenen, jongeren en kinderen welkom en wil ik jou leren hoe je jouw Innerlijk Leiderschap terugvindt en terug de leiding kan nemen over jouw leven!

Meer informatie vind je op www.adem-ruimte.be, info@adem-ruimte.be of op +32 468 136 580