Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en coach

Ik ben Noor Vernaeve, heel graag getrouwd met Stijn en samen zijn we de ouders van Amke en Flore, onze felle en lieve dochters die ons keer op keer spiegelen en laten zien wat wij mogen aanpakken in ons eigen leven. Ik ben geboren in Noord- Brabant NL, maar woon al 15 jaar in België. Ik werk 13 jaar als leerkracht in het lager onderwijs. Eerst als juf, nu ook als ondersteuner. Gedurende de eerste jaren was ik altijd zoekende naar …hobby’s, vrienden, perfectie, extern geluk, … noem maar op. Er was onrust in mijn lijf en hoofd. Eigenlijk was ik op zoek naar mezelf maar dat wist ik toen nog niet.

Ik had last van bagage die mijn weg naar écht gelukkig zijn in de weg stond. Een rugzakje dat achteraf gezien niet van mij bleek te zijn. Een rugzak die veel te vol zat met overtuigingen die ik meekreeg uit mijn kindertijd en jeugd en uit mijn omgeving. 

Tijdens een moeilijke periode volgde ik verschillende coach-opleidingen die tegelijkertijd mijn pad waren naar wie ik eigenlijk ben. Ik werd (kinder-, en burn-out-) coach maar er ontbrak nog iets. Toen kwam PresentChild® op mijn pad. Ik zag ineens MIJN leven in een ander perspectief. Ik volgde de opleiding tot kindertolk® met hart en ziel.  
Als kindertolk wil ik de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind gebruiken als sleutel om zowel de kinderen te ontlasten van wat niet van hen is, vrij te laten opgroeien en de ouders terug in hun kracht te laten staan. Alle rugzakjes aan de kant. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek als je jezelf of je kind wilt helpen. Het is een kadootje!