Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, coach en trainer

Ik ga met jou - ouder, kind of professional - de uitdaging aan om jouw 'problemen' of 'belemmeringen' om te buigen naar opportuniteiten: wil jij een betere versie van jezelf worden? Durf jij kiezen voor jezelf? Ik wéét dat je het kan - en ook heel graag wil - maar er wordt zoveel van jou verwacht... niet?  

In mijn coachingspraktijk 'De Spiegelacademie' brengen we jouw huidige situatie in kaart, gaan we problemen, dilemma's, zorgen, ... aanpakken zodat JIJ er beter van wordt én dus ook je omgeving. Zo gaat dat: als jij goed in je vel zit, dan straal je dat uit en gaat alles veel makkelijker. Maar hoe begin je eraan? Je staat er niet alleen voor... ik help jou erdoorheen.

Ook ik kreeg - net zoals jij - al heel wat uitdagingen op mijn pad. Brandjes blussen, problemen opvangen, heel vaak vallen en opstaan, van het éne energielek naar het andere... tot ik OP was en een stap terug nam:  tijd om mezelf en mijn wereld vanop een afstand te bekijken. Stap voor stap keerde het tij, ging het beter, makkelijker en voelde ik me veel lichter. En dat wil ik ook voor jou! Ook jij verdient het om gelukkig te zijn, om te stralen, om voluit te léven. Durf jij de eerste, én meteen ook de moeilijkste stap, te zetten? Zeg JA tegen jezelf - en kies het pad naar een gelukkiger leven. Ik begeleid jou op je weg.

Iedereen is welkom bij de Spiegelacademie. Ontdek wat ik voor jou mag betekenen op www.despiegelacademie.be.