Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindertalentenfluisteraar, Talentencoach

Mijn diepste verlangen in dit leven is in verbinding leven met mijn authentieke zelf en in verbinding zijn met de mensen rondom mij. En dat wens ik jou ook :-)  Leef je mooiste leven Emoji 

Nadat ik zelf een kindertolktraject was gestart bij mijn coach voor mijn zoontje van toen 1,5 jaar, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Toen ik de boodschap hoorde die mijn zoon door middel van zijn gedrag wou duidelijk maken, is voor mij de verandering in mezelf begonnen. 

In mijn professionele leven leidde ik een bedrijf van 100 werknemers. Na 10 jaar voelde ik dat ik iets miste. Ik was op zoek naar méér, méér gevoel, méér zinvol bezig zijn ipv commercieel.

Ik ben deze opleiding gestart uit liefde voor mijn eigen kinderen. En die liefde die is zo groot dat ook mijn passie voor mijn werk als kindertolk steeds groeit. 

Elk gedrag van jouw kind dat jou irriteert, raakt of bezig houdt, zegt iets over jouw binnenkant. Ook onze kinderen willen dat wij als ouder gelukkig zijn en wie o wie raakt jou meer dan je eigen kind? De presentchild methode is een onbetaalbaar cadeau voor jezelf, je kind en je gezin. 
Ben jij bereid om naar de boodschap van je kind te luisteren? Ik heb het gedaan en het heeft mijn leven veranderd. 

Van harte welkom bij MooiMakers! "Maak jezelf Mooi... Vanbinnen"