Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, relatietolk, psycholoog.

Mijn naam is Rein Vandewege. Naast een liefhebbende moeder en oma van twee kleinzonen ben ik ook een ontwikkelings- en klinisch psychologe. Ik was werkzaam in het Hoger Onderwijs, het wetenschappelijk onderzoek en hulpverlening.

Ik werk als kindertolk graag met de PresentChild methode omdat ik die als een liefdevolle en respecterende en een zeer nauwkeurige en diepgaande benadering ervaar. Het vertalen van de boodschap die het kind ons geeft is telkens een verrassend gebeuren dat de weg naar heling vrij maakt. Vaak is dit ook een ontroerend moment dat je als ouder lang bijblijft en motiveert om er zelf iets aan te doen. Je kind hoeft dus niet mee op consult. Een bijkomend voordeel van deze methode is dat ze voor elke leeftijd geschikt is en sneller resultaten geeft dan in de klassieke psychologische hulpverlening.

Ik werk ook graag als relatietolk met dezelfde methode omdat ook die nauwkeurig en doeltreffend is. Partners leren elkaar beter en diepgaander kennen en krijgen handvatten aangereikt om hun meningsverschillen constructief aan te pakken.

Daar waar nodig gebruik ik in mijn hulpverlenende en verdere begeleidingen methoden die in het verleden hun vruchten afwierpen, zoals gesprekstherapie, creatieve therapie, herwaarderingscounselen, EMDR-technieken en vrouwenhulpverlening.

Voor verdere informatie verwijs ik naar mijn website:
www.praktijkreinvandewege.com.
E-mail: praktijkreinvandewege@gmail.com.
Telefoon: 0032 471 011 605