Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindercoach en Counselor

Mijn naam is Veronique Van der Gucht, ik ben 57 jaar en moeder van 2 volwassen dochters. Mijn keuze om kindercoach, counselor en kindertolk te worden, begon vooral toen ik het boek “How2talk2kids” in mijn handen kreeg. Daarna volgden nog veel meer boeken over opvoeding en zelfontwikkeling.

Ik werd zo nieuwsgierig naar waarom wij doen wat we doen. Ik keek naar mezelf en constateerde dat ik al bijna 20 jaar (ik was 40 jaar toen ik mezelf deze vraag stelde) leefde en werkte voor mijn kinderen en echtgenoot, dat ik een pleaser was en mezelf helemaal wegcijferde. Mijn vraag was dan, hoe komt dit? Ik ontdekte ook door bovenstaand boek dat, hoe wij onze kinderen opvoeden, wat wij meegeven, hoe wij onszelf gedragen, heel belangrijk is voor de toekomst van onze kinderen.

Ik vond dit allemaal zo boeiend en interessant, ik wilde altijd maar meer en meer weten. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid loodste mij naar de verschillende opleidingen. Deze opleidingen hielpen mij ook als persoon, ze heelden mij en lieten me groeien. Ze brachten mij tot de persoon die ik nu ben: in balans,in mijn kracht, vrij en gelukkig.

Ik kies voor dit werk omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zijn pure zelf mag zijn en kan zijn. Dat we terug kunnen gaan naar onze authenticiteit. Daar wil ik graag mensen, ouders en kinderen bij helpen. Wanneer we onszelf zijn, zijn we in rust, in balans en voelen we ons vrij.