Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Onderwijstolk, Bachbloesemconsulent en Bewustwordingscoach

Ik ben Anja Spelters en ik geloof er heel sterk in dat als we als ouders ten volle verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen geluk en energie, dat onze kinderen hier de vruchten van zullen plukken. “Gelukkige ouders, gelukkige kinderen.”  

Als kleuterjuf, opvoedster bij kinderen met ADHD, ASS en hechtingsproblematiek en als zorgcoördinator in een Steinerschool deed ik veel ervaring op met kinderen en had ik ook veel contact met hun ouders.

Ook als moeder van 2 ‘spiegelkinderen’ (die inmiddels al twintigers zijn) deed ik veel ervaring op. De kindertypologie hielp me om rekening te houden met hun temperament in de opvoeding, met PresentChild® kon ik ervaren hoe problemen opgelost geraakten zonder dat het nodig was om de kinderen er zelf bij te betrekken, het bracht me terug heel dicht bij mezelf en het versterkte onze verbinding binnen het gezin.

Ik had het geluk om bij de eerste groep van kindertolken te behoren die werden opgeleid in België. Ik ben zo dankbaar dat deze opleiding op mijn pad kwam en ik nu al meer dan 10 jaar gebruik mag maken van deze prachtige spiegelmethode.

Als kindertolk® en oudercoach help ik graag mee aan het geluk van kinderen via de ouders zodat er een sterke band kan ontstaan tussen ouder en kind.

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend infogesprek. Dit kan via de website: www.spiegelkind.be