Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Bewustzijnscoach, Energetisch behandelaar, Esogetische kleurenpunctuur

Ik ben Hilde (23.10.1973). Vroeger was ik een onrustige ziel met weinig zelfvertrouwen, verdween in de massa en vanuit mijn opleiding TEW had ik verschillende banen, maar nergens voelde ik me thuis. Ik voelde dat ik een totaal andere weg uit moest. Door heel wat innerlijk-kind-werk, schaduwwerk en karmaclearing tijdens diverse opleidingen en therapieën, liet ik mijn verleden los en vond ik mezelf terug. Ik ontdekte wat mijn zielsmissie is in dit leven en kon eindelijk ‘de echte mij’ op de kaart zetten.

 

Daarin speelde mijn zoon een heel belangrijke rol, want vanaf het moment dat ik durfde te kijken naar wat hij mij in zijn klachten en ongemakken spiegelde m.b.t. mijn eigen leven, kwam er een stroomversnelling in mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Deze ervaring zet ik nu ook graag in om andere ouders te helpen. Het is mijn missie om jou vanuit een ander perspectief naar jouw situatie te laten kijken. Dit doe ik door middel van coaching met o.a. het toepassen van de PresentChild®-methodiek, gecombineerd met diverse energetische ontspanningsmethodieken. Eerst en vooral dien je je bewust te worden van wat de klacht of de situatie die op jouw pad kwam met betrekking tot jouw kind, jou wil leren: Welk patroon heb je zelf nog los te laten? Welke belastingen uit je eigen kindertijd, die een connectie hebben met datgene wat jouw kind nu laat zien, hangen nog zwaar op jou? Pas nadat je hierover bewust bent kan gewerkt worden aan opruiming van de herkende pijnstukken en stijg je een stapje op jouw persoonlijke groeiladder.

 

Ik ga dus samen met jou de diepte in en help je jouw zelfgenezend vermogen te activeren zodat je, vanuit eigen kracht, eindelijk je oude ballast los kan gaan laten. Ik leid je erdoor heen en jij zult een opluchting ervaren… met een mooi effect op datgene waar jouw kind mee worstelt.

 

Dit pad dat ik met jou doorloop – en dat ik dus eerst ‘zelf’ heb moeten doorlopen om te komen waar ik nu sta – zal je uiteindelijk meer (innerlijke) rust brengen. Een makkelijker leven. De onrust die ‘ik’ in mijn vroege leven altijd voelde is immers verdwenen. En dat voelt heerlijk! Ik wens dat ook jou toe! Wees welkom: info@kijkeens.be