Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk®, Movement Medicine apprentice Teacher, Coach/ Paardencoach

 

Kindertolk-gesprekken zijn een grote hulp wanneer je het 'lastige of opmerkelijke' gedrag van je kind op een constructieve manier wilt gebruiken, als input voor zelfreflectie. Zelfreflectie met als doel om tot meer helderheid te komen in je eigen binnenwereld en thuis een harmonieuze leefomgeving te creëren, waarin je kind gezond kan opgroeien. Want als ouders geven we niet alleen onze bewuste, maar ook onze onbewuste gedachten, gevoelens en gedragspatronen door aan onze kinderen en die zijn niet altijd stimulerend voor hun gezonde ontwikkeling. 

De aanwezigheid van de onbewuste stukken, deze blinde vlekken, kun je met een beetje hulp ontdekken via het gedrag van je kind (soms ook in ziekte). Het bevat vaak heel precies de aanwijzingen over wat jij je bewust mag worden om je eigen innerlijke harmonie te kunnen herstellen en daarmee de harmonie thuis. Je kunt het zien als een innerlijke ontwikkelingskans om de 'cirkel' van generaties lange oude patronen te doorbreken en de liefde tussen jou en je (innerlijk) kind weer te laten stromen.

In de eerste gesprekken word je begeleid in het (h)erkennen van je 'blinde vlek'. Wanneer je het integratieproces aangaat, werkt dat heel direct door op het welzijn van je kind. 

Het is een prachtige, wonderlijke en liefdevolle methode. Steeds opnieuw word ik diep geraakt door de schoonheid ervan en ben ik dankbaar dat ik kinderen en hun ouders ermee mag voorthelpen op hun levensweg. Het geeft je als ouder de kans om er beter te kunnen zijn voor je kind. En het geeft het kind de kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, vanuit een veilig nest. Het is telkens weer een bron van inspiratie.

Begeleiding en ondersteuning van het integratieproces kan ook i.c.m. paarden-coaching of dans.

Bel gerust voor een afspraak, kennismakingsgesprek, of meer informatie.