Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Movement Medicine Teacher i.t., Coaching met ondersteuning van paarden.

Tussen onze kinderen en ons innerlijk kind loopt een zielsdraad. Op een of andere manier stemmen kinderen zich af op ons trillingsniveau. Deze resonantie vindt plaats op de fijne en op de pijnlijke aspecten. Het maakt voor een kind geen verschil; het geeft er simpelweg uitdrukking aan. Vaak veroordelen we het gedrag, waarin de pijnlijke aspecten tot uitdrukking komen, als lastig of opmerkelijk.

Dat is al sinds het bestaan van de mensheid. Gedachten, gevoelens en gedragspatronen worden doorgegeven van generatie op generatie, bewust en onbewust. En ze werken niet altijd stimulerend op de gezonde ontwikkeling van onze kinderen. 

Wat er in deze tijd anders is, is de bewustwording ervan. Met onze bewustwording kunnen we de cirkel doorbreken.

Wat we willen is dat ons kind emotioneel de ruimte heeft om zich gezond te kunnen ontwikkelen, vanuit een harmonieus en veilig nest. Als we beseffen dat we ons kind dit geven wanneer we eerst onszelf helen, is de eerste belangrijke stap gezet in het transformatieproces van ouder en kind.

Als ouder kun je dus zelf een sleutel zijn tot de nodige veranderingen in het welzijn van je kind.

 Het 'traject' bestaat initieel uit 2 gesprekken van 60 a 75 minuten. In het eerste gesprek doe jij het verhaal over het probleem van je kind, aan de hand van een aantal basisvragen. Je kind is hier niet bij aanwezig. 

In het 2e gesprek kijken we samen naar dat verhaal, om te kunnen ontdekken welke aspecten je kind spiegelt en waarin jij je innerlijk kind herkent.

Ondersteuning voor het integratieproces is daarna is mogelijk, in gesprekken ofwel via het werk met de paarden.

Bel gerust voor een afspraak, een kennismakingsgesprek of meer informatie.

Het is een prachtige, liefdevolle manier van leren en samen groeien. Het is altijd weer een bron van inspiratie en de schoonheid ervan raakt mij diep. Ik ben dankbaar dat ik ouders en kinderen op deze manier een stukje mag begeleiden op hun levenspad.