Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Gids voor vrouwen vanuit DRAAGjeKRACHT

Je kunt niet teruggaan
en het begin veranderen.

Je kunt wel beginnen waar je bent
en het einde veranderen.

- C.S. Lewis -

 

Ik ben Hade… zinzoeker en mooimaker, mama van Abel (° 2019) en Astor (° 2020), vrouw van Dries. Ik voelde me ooit het slachtoffer van mijn leven:

  • Ik draag een rugzakje mee vanuit mijn jeugd: opgegroeid met een psychisch zieke mama en een emotioneel niet beschikbare papa. Ik verloor mijn moeder toen ik 16 was en mijn vader toen ik 21 was. 
  • Ik was een jobhopper en people pleaser, ik vond nergens mijn plek, zette mezelf als extravert in de wereld en duwde mijn introverte kwaliteiten weg. Leerkracht lager en kleuter onderwijs, administratie, marketing, sales, HR, … het passeerde allemaal de revue.
  • Ik kon moeilijk genieten, leefde ‘op automatic’ en voelde vooral de zwaarte van het leven. De speelsheid en luchtigheid was ik helemaal kwijt.
  • Ik deed wat van mij verwacht werd, zonder erbij na te denken of ik dit ook werkelijk zelf wilde. Mijn eigen dromen had ik niet helder of parkeerde ik voor later. En later werd steeds vooruit geschoven.

Maar ik vond de weg terug. Hoe dan?

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.

Als je iets anders wil krijgen, zal je iets anders moeten doen.”

Door andere dingen te gaan doen dus.

Ik was vastberaden…

  • eigenaarschap te nemen voor mijn leven.
  • te gaan voor wat ik écht wou, wat klopte van binnenuit, mijn bijdrage hier aan het collectief neer te zetten.
  • om die milde en bewuste mama te zijn die ik wou zijn en mijn kinderen te geven wat ik zelf te kort gekomen had, zonder daarbij mijn eigen behoeften te kort te doen.
  • om opnieuw te genieten van het leven en mijn gezin – en de rush vaarwel te zeggen.

Zo startte ik een 15-tal jaren geleden met persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Wat het mij allemaal gebracht heeft, daar kan ik uren over praten. Maar dat laat ik jou liever ervaren, want het beste van alles wat mij geholpen heeft, geef ik nu door in mijn groeitraject DRAAGjeKRACHT.

Life changers en Life savers waren voor mij spiegelen (alles wat je ervaart in de buitenwereld, is een reflectie van jouw binnenwereld) en in verbinding relateren (met mezelf én de ander). Onze kinderen zijn onze grootste spiegels en als we hun boodschap durven horen, dan gebeurt er magie.

Een leven waarin je draagkracht ervaart en je laat dragen door jouw (innerlijke) kracht, dat gun ik iedereen, ook jou!

 

Ik help je graag

beginnen waar je nu bent

om zo jouw toekomst te veranderen.

Je bent welkom!