Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Bewustzijnscoach

Ik ben Els Vanluchene (°1972) en woon in België. Mijn praktijk Sunana is gevestigd in Zwevegem, deelgemeente van Kortrijk.

Mijn pad tot bewustzijnscoach is gestart in 2005 en gegroeid door de jaren heen zowel in aanbod als in levenservaring die ik mag toevoegen om jullie te begeleiden. Als vrouw van 50 ontdekte ik onlangs terug de magie, want deze werd me ‘ontnomen’ of zo voelde het toch. Magie terug ontdekken is dus mijn drijfveer om jullie ook mee te nemen in een bewustzijnstraject.

De magie her-ont-dekken

Her = opnieuw

Ont = niet

Dekken = bedekken

Je zou er ook ont-her-dekken van kunnen maken éénmaal je terug de magie hebt ontdekt, dus niet opnieuw toedekken.

Waarom bedekken we de magie in onszelf ?

Omdat dit niet wordt toegelaten door de omgeving, je telkens de boodschap krijgt dat je volwassen moet worden …. En dan beslis je als kind “ik mag dit niet zijn, ik mag niet geloven in de pracht van magie”. Tot dit je duidelijk mag worden dat je dit niet meer mag toedekken want dat dit net een deel van jou is. Ik geloof erin dat elk van ons de kracht heeft om de magie toe te laten – te voelen of zelfs te zien.

En neen, ik heb het niet over de David Copperfield- truukjes en andere magische talenten. Ondanks ik hiervan hou is de magie waar ik het met jou wil over hebben een andere magische beleving. Magie is voor mij verrassing – verwondering , magie heb ik terug ont-dekt door de kracht te zien in de natuur – dier – mens …

De verbinding hiertussen is voor mij magie. Hoe mensen in elkaars veld komen om die magie te laten ontstaan, de toevalligheden die zich voordoen, de magie van verbinding want elk wezen op aarde is ontstaan uit dat ene zaadje. Zo in de natuur, zo in ons en zo in elk levend wezen. Die kracht dat een zaadje in zich heeft om te ontkiemen, te groeien; dat is voor mij PURE MAGIE.

Ik tril op deze energie en dit voed mij omdat ik het heb mogen her-ont-dekken. En dit gun ik jullie ook.

De verwondering van:

  • Spiegelen
  • Ontdekken
  • Verrassing
  • de samenhang in alles

dit alles ont-dek je door de lagen die jouw kern toedekken te zien en te laten ‘oplossen’ in jouw veld. Patronen die jou belemmeren verder te gaan in jouw leven. Voel jij dat dit jouw weg is, dan kun je bij mij terecht voor:

  • een Sehoona-reis
  • een traject via Present Child methode *

*presentchild.com – Janita Venema