Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® - Systemisch Coach - Healer

Als fiere mama van Zoë en Jules sta ik nog dagelijks versteld van de rijkdom aan informatie die kinderen aan volwassenen geven. Het zijn één van onze puurste leermeesters waarvoor we heel dankbaar mogen zijn. 

Al een aantal jaren bevestigt de PresentChildmethode mijn gevoel en ervaring dat we met kinderen goud in onze handen hebben. Ze geven ons namelijk dagelijks  een schat aan informatie over onszelf. Als volwassenen kiezen wij telkens opnieuw of we met al dat ‘spiegelmateriaal’ aan de slag willen en durven gaan. 

Met veel passie, enthousiasme en geduld, begeleid en ondersteun ik (groot)ouders en opvoeders naar meer harmonie in hun leven.  Ik hou ervan om ‘het probleem’ van het kind, binnen een ruimere systemische context te plaatsen. Een kindertolktraject opstarten, betekent dat je voor het ganse gezins - en familiesysteem aan de slag gaat wat trouwens heel moedig en krachtig is. Door jezelf als ouder een spiegel te laten voorhouden, laat je je kind in alle vrijheid kind zijn zonder dat het zelf begeleid hoeft te worden.  

Kijk naar jezelf via je kind en doe dit vooral uit liefde voor jezelf én je kind 🧡

Ik verwelkom jullie graag in mijn praktijk in Oostkamp!