Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, KLEB trainer kindertekeningen lezen, Coach

Mijn persoonlijke ervaring van hulpverlening voor mijn eigen kinderen (trotse moeder van vier), maakte dat ik op zoek was naar een manier om in korte tijd een krachtige hulpbron te zijn en kinderen volledig te ont-zorgen en uit de wind te houden. Een manier om zowel het kind als de ouders (of betrokken volwassenen) te helpen als zij dreigen vast te lopen met elkaar of zichzelf.

Deze heb ik gevonden in de combinatie van het vertalen van gedrag, waarbij kinderen spiegelen, en het begrijpen wat kinderen via hun tekeningen willen vertellen of vragen. Ouders vertellen wat hen raakt en/of geven mij een inkijk in de verborgen wereld van de tekeningen van hun kind(eren), beide zonder dat ik het kind zelf hoef te zien of spreken. Zowel los van elkaar als krachtig samen in te zetten. Ben jij benieuwd wat jouw kind je te vertellen heeft? Laat mij het gedrag en tekeningen vertalen, opdat jullie elkaar en jezelf weer verstaan.