Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Holistisch coach, Schaduwwerk, Systemisch werk en opstellingen

Welke moeder je ook bent, je hebt een belangrijke taak te vervullen, namelijk het opvoeden van je kind(eren). Dit is geen makkelijke taak, dit gaat gepaard met onzekerheden, falen, schaamte. En als je kind lichamelijke en/of mentale klachten vertoont, dan lopen we vast en weten niet meer wat te doen.

Ik ben Mariska, mama van 2, waarvan 1 kind meer aandacht en zorg nodig heeft. Zelf had ik ook enorme struggels als moeder en wilde alle ballen zo goed en perfect mogelijk hooghouden. Dit is mij niet gelukt en door de opleiding tot kindertolk begrijp ik waarom mijn kind gedrag vertoonde waar ik mij aan ergerde en wat ik te doen had... Die liefdevolle ouder zijn voor mijn kinderen.

Ik gun jou ook die liefdevolle ouder te zijn en samen gaan we de weg van struggels, angsten en onzekerheden vrijmaken, zodat het weer gezellig wordt in huis en heel belangrijk: je kind van zijn of haar klachten afkomt, want dat willen we uiteindelijk allemaal.

Voel je welkom bij vragen of om kennis te maken!

Warme groet,
Mariska van der Heiden