Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Klassiek Homeopaat, Coördinator Doulaopleiding Utrecht

Altijd leuk als je iets meer weet over diegene die je misschien binnenkort in de praktijk te Bennebroek gaat ontmoeten.
 
Ik ben getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en oma van vijf prachtige kleinkinderen. Sinds 1997 werk ik als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk. Geboren en getogen in Haarlem, opgegroeid in een groot gezin, heb ik na het gymnasium de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam gedaan. Als docent L.O. stond ik 16 jaar voor de klas.
 
In 1988 maakte ik van dichtbij mee wat de klassieke homeopathie kan betekenen voor kinderen en volwassenen. Mijn eigen zoon (toen 2 jaar oud) werd behandeld voor driftbuien en steeds terugkerende infecties. Ook mijn dochter werd, na twee niet succesvolle operaties aan de traanbuisjes, geholpen door een middel dat werd voorgeschreven door een klassiek homeopaat. Toen ik ook zelf de kracht van een middel had ervaren wist ik het zeker: ik wilde zelf klassiek homeopaat worden.
 
In 1997 heb ik mijn zesjarige studie aan de School voor Homeopathie te Amersfoort afgerond en startte ik mijn praktijk. Nu zijn we inmiddels 26 jaar verder en behandel ik nog steeds met veel plezier jong en oud. Van 2015-2022 ben ik werkzaam geweest als doula.
Jammer genoeg staat mijn lijf het niet meer toe om actief het beroep van doula uit te voeren maar ben als coördinator verbonden aan de Opleiding tot Doula in Utrecht
Van dichtbij heb ik mogen ervaren wat het voor ouders betekent om in hun kracht te staan bij de geboorte van hun kind. Heel blij dat ik daar tot op de dag van vandaag een bijdrage aan kan leveren. Toen als actief doula, nu als opleider van doula’s in spe.
 
Sinds juni 2023 ben ik gecertificeerd Present Child® therapeut, ook wel Kindertolk® genaamd. Wat een mooie methode om ouders inzicht te geven in hun eigen 'kind-stuk'. Het gedrag van hun eigen kind zegt veel over wat er onbewust bij de volwassene speelt. Als Kindertolk mag ik dit onbewuste stuk weer zichtbaar maken voor de ouder, zodat het er weer mag zijn en er aan gewerkt kan worden.
 
De combinatie van klassieke homeopathie, het doulaschap en de PresentChild® methode zijn drie disciplines die mooi op elkaar aansluiten. Met behulp van de PresentChild® methode kan ik tijdens de zwangerschap de ouders al inzicht geven in hun onbewuste, onverwerkte stukken. Door de bewustwording, die je als Kindertolk® teweeg brengt bij de ouder, is ook het ondersteunde homeopatisch middel dat op dat moment nodig is, duidelijk zichtbaar.  Mooier kan het haast niet!
  
Graag tot ziens in de praktijk!
Wil Meijer-Kal
🌿