Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en onderwijs.

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Mijn naam is Indi Hondema en inmiddels ben ik al 1,5 decennium gecertificeerd Kindertolk. Omdat ik als Kindertolk® goed begreep dat ieder kind in onbalans een diepe boodschap heeft voor degene die erdoor geraakt wordt, zag ik ook de verborgen signalen van onze kinderen in het onderwijs. Hun boodschap voor de noodzaak voor diepgaande veranderingen in ons onderwijssysteem is zeer serieus te nemen! Ik richtte hiervoor St. HARTverwarmendWijs op en later volgden St. Education Cities en Advies Centrum Thuiszitters. Vertalen wat zich op meso-niveau afspeelt is minstens zo belangrijk als wat er op inividueel niveau speelt.

U bent welkom bij mij voor:
- Schoolproblematiek met uw zoon/dochter
- Persoonlijke problematiek met uw zoon/dochter
- PresentChild lezingen 
- Onderwijsgerichte PresentChild trainingen
- Initiatie naar volwassenheid voor uw zoon/dochterDoor je als ouder/opvoeder/professioneel betrokkene persoonlijk te laten raken door datgene wat een kind vertelt en dit te (laten) weerspiegelen naar je eigen leven breng je je eigen - vaak onbewuste - stukken aan het licht. 

Hierdoor kunnen zowel jouw/deze kind(eren) als jijzelf op liefdevolle, zachte wijze helen. Je kind zal doorgaans in dat wat hij/zij spiegelt veranderen, jij als ouder/opvoeder/betrokkene transformeert innerlijk. Je zult versteld staan hoe snel dan een 'probleem' kan oplossen! Als kindertolk mag ik je begeleiden om dit, met dank aan en respect voor de kinderen, te gaan zien.