Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach en Creatief Therapeut

Jolanda Grosjean werkt al jaren vanuit haar woonplaats Lunteren vol enthousiasme als kindertolk, coach en creatief therapeut met zowel kinderen, jongeren en volwassenen, als met gezinnen. Als Kindertolk® begeleidt zij ouders en kinderen met als doel de relatie tussen hen te versterken, inzichten aan te reiken en de harmonie in het gezin te herstellen.

Zij is een ervaren coach, therapeut en trainer, die cursussen en lezingen geeft over de methode van PresentChild®, over het spiegelen van kinderen naar hun ouders en omgeving en tevens vakgenoten (therapeuten en coaches) traint.

Jolanda is creatief therapeut en coach voor jong en oud. Zij ondersteunt op de weg naar bewustwording en het helen van blokkades en belemmeringen. Zij coacht kinderen, jongeren en volwassenen in het bewust worden en het inzetten van hun specifieke gaven, zodat zij met meer zelfvertrouwen en durf in hun leven staan.