Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Klassiek Homeopaat

‘Leren luisteren naar wat jouw kind over je leven te vertellen heeft’ en er gaat een wereld voor je open kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Ik ben Janneke Russchen en heb drie kinderen en drie kleinkinderen. Voor de kinderen zorgen heb ik altijd met veel liefde gedaan en ook ondervonden hoe moeilijk het soms kon zijn. Daarbij heb ik me altijd afgevraagd wat mijn rol daarbij was in ons contact. De PresentChild methode was precies hierop het antwoord. Kinderen vertellen ons zoveel meer dan alleen in woorden. Door hun gedrag, ziekte of tekening te vertalen naar de volwassene weet je pas wat een kind je wil duidelijk maken.

Sinds ’89 heb ik een praktijk voor Klassieke homeopathie en in 2012 ben ik daarnaast als kindertolk begonnen.
Het mooie van de PresentChild methode is dat de kinderen ontlast worden doordat ze niet mee hoeven te komen naar het consult, maar ons wel een belangrijke boodschap mee geven. Door datgene wat je raakt in je kind of waar je je zorgen over maakt te vertalen naar het leven van de  ouder/verzorger/leerkracht wordt de blinde vlek zichtbaar.

Het kind is als een spiegel, waardoor je helder krijgt wat gezien en geheeld mag worden. De kracht van de liefde voor het kind zorgt ervoor dat we in beweging komen en blijven met als resultaat een gezonder kind en/of een beter contact met je kind. Daarnaast leer je jezelf op een liefdevolle manier beter kennen, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Hierbij kan ik je coachend ondersteunen, evt. aangevuld met homeopathie.