Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Praktijk voor Bezieling, Inspiratie en Bewustwording.

Hallo! Leuk dat je nu juist híer terecht bent gekomen.

Ik ben Grietje en werkzaam in mijn praktijk voor Bezieling, Inspiratie en Bewustwording en Kindertolk®consulten.

Mijn doel is je inzicht geven in de situaties die zich voordoen op je levenspad. Met veel liefde en plezier werk ik met zowel het kind en je lichaam als spiegel van jouw innerlijke wereld. Samen gaan we na wat jouw kinderen je willen vertellen. Zij werken dagelijks (op hun eigen manier ☺) aan jouw geluk, laten wij ons daar ook eens helemaal voor inzetten!

Ik wil je graag de ingrediënten meegeven om dichter bij je eigen kracht te komen. En daarmee de situaties om je heen beter te begrijpen en er zelfs van te leren genieten.
Want het leven is één groot feest als je je bewust bent van je eigen (scheppings)kracht!

Kom weer terug bij de bron van je natuurlijke geluk, liefde en bewust-zijn en leer dit heerlijke gevoel te delen met je kinderen. Zij zullen je er dankbaar voor zijn ☺.

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken.