Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, NLP trainer en coach, Matrixcoach

Wie ben ik….een mooie en niet eenvoudige vraag. Want wie ben je werkelijk? Zekerheid over wie je bent heeft het risico in zich dat je niet meer nieuwsgierig bent naar wat er nog meer is. Dat stopt de stroom, het zoeken én het vinden. Weet jij het nog, hoe jij kinderlijke nieuwsgierigheid hebt ervaren?

Ik geloof in het vinden van jezelf in jezelf. Soms is het fijn als iemand je helpt om die weg te vinden of de weg te wijzen. Onze kinderen zijn onze meest zuivere wegwijzer en brengen je als ouder in contact met dat wat in balans gebracht kan worden. De boodschap is zuiver en zuiverend. Als moeder van 3 kinderen ervaar ik dagelijks hoe krachtig de onzichtbare draden tussen ouder en kind zijn. Een ware spiegel!

Als Kindertolk® richt ik me op jou als ouder of begeleider en werk met de prachtig krachtige methodiek van het Fluisterkind®. Door de spiegeling van je kind ontstaat er een hernieuwde ontmoeting tussen je (innerlijk) kind en jezelf. Deze verbinding is de brug naar een nieuwe balans in jezelf, voor je kind en je gezin.
Ik ben opgeleid als NLP trainer, Matrixcoach en Kindertolk® en geef trainingen, workshops en individuele coaching in Noord Holland.
 
Ben jij nieuwsgierig? Dat is alles wat je nodig hebt voor een volgende stap. Ik ervaar het als een voorrecht om een stukje met  je te mogen meereizen en om je weer in contact te brengen met jouw natuurlijke prachtige kracht. Want weet en ervaar, ook jij bent prachtig krachtig!