Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, natuurgeneeskundig therapeut en ademtrainer.

Toen ik de Training tot Kindertolk® voorbij zag komen, wist ik meteen dat ik deze wilde doen. Ik wilde vooral onze oudste zoon beter begrijpen en helpen. Ik voelde dat veel van zijn dingen niet van hem waren. Hij werd gediagnosticeerd als: een brildragende jongen met een a-specifieke gedragsstoornis. Ofwel: uit diverse invalshoeken wel iets, maar niet te plaatsen in een hokje (gelukkig). Mede door het kindertolken zijn we met hem veel verder gekomen. ’t Mooiste was toen mijn man voor zijn derde consult naar Astrid Klompstra ging. Die dag zette onze zoon zijn bril spontaan af (+4.50 / +3.75) en heeft ‘m nooit meer opgedaan. Hij ging elke dag beter zien. Mijn man had het benodigde zicht in zichzelf gekregen waar onze zoon dus via die bril op doelde. Dat was voorjaar 2010 en nog steeds is hij zonder bril en kijkt hij anders en opener de wereld in.

Daarnaast zijn er prachtige voorbeelden uit mijn praktijk met het kindertolken, zoals een meisje dat redelijk doof werd. Uit de vertaling kregen we dat haar moeder geen gehoor gaf aan haar eigen verlangens. Haar moeder pakte het op en het meisje kon weer goed horen.

Lieve ouders, kijk, luister en voel wat uw kind te vertellen heeft, evt. samen met een kindertolk. Het brengt uzelf en uw kind zoveel verder…  Een hartegroet van Carola