Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Wielwerk® Coach & Therapeut, Yogadocent diverse doelgroepen en Ademcoach.

Je eigen verhaal verteld door je kind
Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. In zekere zin ben je ook je verhaal. Want dat vertelt wie je bent, waar je vandaan komt en hoe je huidige situatie gegroeid en ontstaan is. Bepaalde dingen weet je misschien niet meer, maar je lichaam en energiesysteem weten het wel. Kinderen pakken dit feilloos op. Die vullen jouw verhaal aan en laten je zien wat jij niet meer ziet.

Mijn verhaal 
Het luisteren naar andermans verhalen is een rode draad in mijn leven geworden. Ik heb geleerd om door een brei van woorden de essentie van een verhaal eruit te halen. En nu helpt het mij in onze praktijk om naar mensen te luisteren en te horen wat ze me werkelijk willen vertellen.
Mijn ervaring was dat ik pas echt grote sprongen voorwaarts maakte als ik me weer een stukje meer bewust was geworden van mezelf. Of het nu ging om het ontdekken van “nieuwe” eigenschappen of om het onder ogen zien van een minder mooi stuk van mezelf, altijd volgde dan iets dat ik als cadeautjes ging zien.
 
Waarom ik dit doe
Een grote inspiratiebron zijn voor mij onze kinderen. Allen maken deel uit van het leven en voeden ons. Vanuit deze visie mogen alle emoties er zijn; is anders-zijn een inspiratiebron, een spiegel. Elk kind, elk mens heeft haar eigen wijze van zijn. Bij jonge kinderen kijk ik naar de totale ontwikkeling van het kind; alle ontwikkelingsgebieden zijn nog zo verweven en worden spelenderwijs en vanuit de totaalbeleving benaderd. Bij Bala werk ik dan ook vanuit een holistische visie en vanuit respect voor ieders eigenheid. Ik kijk er naar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan!