Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, coach en Counseler

Wil jij:
Je kind(eren) graag gelukkig zien? Genieten van je kind(eren)? Bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van je kind(eren)? Je kind(eren) op een ontspannen manier opvoeden? Om jezelf en je kind(eren) kunnen lachen, ook als het even niet zo lekker loopt?

Sta jij open voor:
De wijsheid van jouw kind(eren)? De boodschap die jouw kind voor jou heeft? Het ontwikkelen van jezelf? Het in liefde omarmen van jouw kind(eren)? Af en toe een confronterende vraag?

Dan bied ik je:
Een manier om te leren luisteren naar wat jouw kind over jouw leven te vertellen heeft. Een omgeving waarin je veilig kunt voelen, ervaren en leren. Oordeelvrije ondersteuning bij je ontwikkelproces. De ruimte om je eigen antwoorden te vinden.

Naar jezelf (leren) kijken en vanuit daar jezelf echt kunnen en durven zien is een proces dat grote moed vraagt. Ik vind het een voorrecht om je hierbij te mogen ondersteunen. Ik help je om een completer beeld van jezelf te krijgen; bij het zoeken naar wie je bent en wie je wilt zijn. Met als uiteindelijk doel dat jij (weer) durft te vertrouwen op jezelf en, samen met jouw kind(eren) leeft zoals jij dat wilt! Ik maak daarbij graag gebruik van de methode Fluisterkind®.