Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Natuurgeneeskunst, Opstellingen, Sociaal hulpverlener - Praktijk Bright Inside

Onze ziel, onze kern vinden we vaak moeilijk om te (be)grijpen. Het lijkt haast een soort ‘verborgen taal’ of ‘code’ die we moeten ontcijferen. Wat zien we achter die blinde vlek? Wie zien we als we werkelijk in die spiegel kijken? Door te leren stil te zijn met jezelf, laat je werkelijk IK zich kennen. Visueel maken van je verbindingen kan je helpen in-zicht te krijgen en jouw plek in te nemen. De PresentChild methode en opstellingen kunnen hierbij een krachtig hulpmiddel zijn. 

Ons lijf geeft ons de hele dag door signalen. Velen ervan herkennen we, zoals honger, slaap en zenuwen voor een examen. Veelal hebben wij als mens echter moeite werkelijk te voelen wat er speelt en willen liefst alle ‘onprettige sensaties’ wegpoetsen, zonder ze eerst ‘aan te kijken’. Wat hebben deze symptomen mij te vertellen? Welk ‘zinvol programma’ draait mijn lijf hier af? De signalen en klachten die ons lijf ons te kennen geeft, helpen vertalen en inzicht geven in het waarom, is al een groot deel van de genezing. Via o.a. elektro-accupunctuur metingen en natuurlijke ondersteuning kunnen we het lichaam gericht ondersteuning geven om weer in balans te komen.

Wij maken deel uit van de Schepping, we vormen een eenheid hier op aarde en ver voorbij. De schepping maakt geen fouten, zo ook de/ onze natuur niet! Zij biedt ons de grootste spiegel die ons omringt!