Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk®, integratief kindertherapeut en oudercoach

Kinderen zijn PUUR en het is aan mij om HELDER te krijgen wat ze nodig hebben om hun innerlijke kracht en kwaliteiten, die ze van nature bezitten, opnieuw te ontdekken en te gebruiken. En dat geldt zeker ook voor jou als ouder.

Mijn naam is Beatrix Kroon (1959). Ik ben moeder van 4 (inmiddels volwassen) kinderen en oma van een prachtige kleindochter. Door de jaren heen heb ik geleerd, signalen van kinderen nog beter te begrijpen en ook te snappen, welke eigen patronen of overtuigingen een effect hebben op de omgang met kinderen.
Sinds 2009 heb ik een praktijk voor kindertherapie in Haarlem.

Als kindertherapeut begeleid ik kinderen om bij hun (innerlijke) kracht te komen, en ouders ,om met andere ogen naar hun kind te kijken. Mijn uitgangspunt in iedere begeleiding/coaching is: ieder kind en iedere ouder is uniek en heeft  recht op een eigen, unieke benadering. Ik geef ondersteuning bij vragen over de opvoeding van je kind en vragen over jezelf als ouder.

De methode Het Fluisterkind  /  PresentChild, geeft mij de mogelijkheid om jou, als ouder, inzicht te laten krijgen in delen van jezelf die nog onbewust zijn gebleven. Je kind houdt je een spiegel voor en wil graag dat je daarin gaat kijken. Tijdens de Training tot Kindertolk® heb ik zelf mogen ervaren dat het een geschenk is om je bewust te worden van dat deel van jou, dat om aandacht vraagt.

Bewustwording maakt het mogelijk dat je kunt gaan zien, welk oud patroon of welke overtuiging je mag gaan doorbreken. Door jezelf aandacht en onvoorwaardelijke liefde te geven, ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden om jouw kracht en kwaliteiten te leven.

Het is een liefdevolle boodschap van je kind voor jou want ..... ieder kind wil dat zijn/haar ouder gelukkig wordt!