Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Traumatherapeut

Mijn naam is Arlette Berkouwer en ik werk al 15 jaar als Kindertolk & coach- en EMDR-therapeut.

Kinderen reageren sterk op jou, ook als je je niet bewust bent van wat jou tegenhoudt. Ik vind daarom het Kindertolken zo geweldig. Na de 2 sessies wordt de band tussen jou en je kind nog hechter en mooier dan je je had kunnen voorstellen.

Als coach heb ik vele methodes en handvatten die je helpen om beter te kunnen omgaan met moeilijkheden (van je kind) en deze beter te begrijpen of te veranderen. Ik werk sterk vanuit de positieve psychologie. Dat is echt de kern van mijn aanpak. Ik schuw niet de dieptes van het leven, want er is altijd weer een nieuw begin.

Mijn omgeving zegt altijd dat ik op een andere verrassende manier naar de problemen kijk. Dat is mijn kracht en ik help jou en je kind er graag mee verder.

Bel gerust voor een afspraak.