Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, coach/counselor, voetreflextherapeut

"Op de deur van mijn dochter hangt een bordje met de tekst; ík heb alle tijd!”, vertelt een moeder ...

De moeder van bovengenoemde zin komt in mijn praktijk voor onder andere voet-reflextherapie. De aanleiding hiervoor zijn  obstipatie, stress- en vermoeidheidsklachten. Tijdens de behandelingen komt de ingewikkelde emotionele relatie met haar dochter ter sprake. Een uitnodiging voor een apart gesprek (met PresentChild Method) over haar dochter volgt.

Moeder is verbaasd en geraakt over de spiegel die haar door haar dochter wordt voorgehouden. Ze besluit verantwoording te nemen en aan de slag te gaan met de gespiegelde boodschap (blinde vlekken). In een kort coachtraject werken we samen aan deze ‘blinde vlekken’. Binnen enkele weken is er merkbare verandering waar zowel dochter als moeder erg blij mee zijn.

In mijn praktijk begeleid ik je graag vanuit een holistische visie. Om te komen tot bewustwording, verandering, genezing en persoonlijke groei worden verschillende methodieken samengebracht en ter ondersteuning ingezet.

Wanneer in de relatie met je kind(eren) of met een ander verdriet, onbegrip en wanhoop de boventoon voeren kijk ik graag samen met jou naar wat de ander reflecteert. Met behulp van de PresentChild Method krijg je op liefdevolle wijze inzicht in delen van jezelf die (nog) onbewust zijn.  Hierdoor kom je tot waardevolle ontdekkingen (inzichten) over jezelf,  je kind of de ander, die positief bijdragen aan jouw pad van geluk.

Graag ondersteun ik je in dit proces.

Mijn naam is Carin Been, ik ben getrouwd en moeder van onze drie geweldige dochters. Sinds 2009 jaar ben in werkzaam in mijn eigen praktijk Speakswise.nu.

Speakwise.nu  staat voor het wijs communiceren met jezelf en met de ander, met aandacht in het nu en richt zich op de mens als geheel.

Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen individueel (in een op jou afgestemd coachtraject) en in de vorm van kleinschalige workshops in de ontdekkingreis naar zichzelf. Dit doe ik met veel plezier, passie en betrokkenheid.

Nieuwsgierig, bel of mail gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak.