Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Klassiek Homeopaat

Het luisteren naar andermans verhalen is voor mij vanzelfsprekend. In mijn praktijk als homeopaat en kindertolk helpt me dit om wat er speelt bij een kind of een ouder in kaart te brengen. Wat vraagt er in het leven van de ouders om inzicht, aandacht of een volgende stap? Wat is de oorzaak van een kind zijn probleem?

De methode PresentChild (fluisterkind), geeft mij de mogelijkheid om jou, als ouder, op een liefdevolle manier inzicht te laten krijgen in delen van jezelf die nog onbewust zijn gebleven. Je kind houdt je een spiegel voor en wil graag dat je daarin gaat kijken. De bewustwording en de veranderingen die je in jouw eigen leven gestalte geeft, worden door jouw kind geregistreerd.  Zijn/haar problemen verbeteren of verdwijnen. Van af dat moment zul je als ouder heel anders gaan kijken naar jouw kind en ervaren dat situaties niet langer lastig zijn, maar een kans zijn om zelf te groeien.

Het kindertolken heeft mijn hart geraakt door de simpele, doeltreffende werkwijze waarmee de ouders bewust worden van hun blinde vlekken en zichzelf ont-wikkelen en op hetzelfde moment het kind geholpen wordt!

De kindertolk behandeling kan eventueel aangevuld worden met een homeopatisch middel.

Een geschenk van je kind waar je beiden beter van wordt