Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® / Intuïtief Coach / Energetisch Therapeut

Ik ben de Training tot Kindertolk® gaan volgen omdat ik graag vóór kinderen wil werken. Kinderen zijn zo puur en laten ons (ouders) levenslessen zien door middel van hun gedrag en ontwikkeling. Middels het kindertolken help ik het kind èn de ouder!

Ik heb hiervoor jarenlang als Recruiter in de zakelijke dienstverlening gewerkt en daardoor veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met mensen. Naast mijn toenmalige werk had ik ook hele andere interesses en hier ben ik me destijds in gaan verdiepen middels verschillende opleidingen o.a. Energetisch Holistisch Therapeut, Mediumschap en andere soortgelijke cursussen en trainingen. En dit is een ontwikkeling die nooit stopt!

Dit heeft geresulteerd in een carriereswitch en een droom die uitkwam. Ik heb Awake opgericht en hierdoor kan ik mijn missie die ik al heel lang heb de wereld inzetten. Ik wil graag het levensgeluk van mensen vergroten en zo bijdragen aan een mooiere wereld. Mensen 'wakker' maken, wie zijn ze echt, wat maakt hun gelukkig.

De spiegel die onze kinderen ons voorhouden leidt altijd tot meer levensgeluk. Dat ik hier als Kindertolk® een rol in mag spelen vind ik een hele dankbare taak. Voor meer informatie over mij of wat ik voor je kan betekenen kijk gerust op mijn website www.awakecoaching.nl