Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach voor moeders

Liefde voor kinderen. Al zolang als ik me kan herinneren. Mijn naam is Miranda en sinds 2014 run ik met veel plezier in het West-Friese Hoogkarspel mijn eigen coachpraktijk.
Het is mijn missie om kinderen en ouders meer plezier te laten ervaren in hun leven. Dat kinderen zich fijn voelen en in hun kracht staan, hun talenten kunnen ontwikkelen en tot bloei laten komen. Ouders laten genieten van opvoeden en vanuit hun intuïtie durven te handelen. Aansturen tot een 'positive mindset' en het zelfhelend vermogen van kinderen en ouders.
Uit eigen ervaring weet ik dat opvoeden soms best lastig kan zijn. Het gedrag van mijn zoon dwong mij verder te kijken dan ik ooit had gedaan. En toen ik geraakt werd, toen zijn boodschap was binnengekomen, was er geen weg meer terug. Er gingen vele balletjes rollen en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel anders in het leven sta. Zachter, liefdevoller en met meer compassie. Het heeft mij teruggebracht naar wie ik werkelijk van binnen ben.
Wil je ook meer plezier ervaren in opvoeden? Meer rust creëren in je gezin, positiever in het leven staan? Gun je je kind meer plezier en evenwicht? Ik ontmoet je graag!