Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Oudercoach, Jongerencoach, Opvoedopsteller

Mijn naam is Eeltje Heida (1970) en ik woon met mijn man en onze 3 zonen in het dorp Nieuwehorne, dichtbij Heerenveen. In de zomer van 2015 heb ik mijn eigen praktijk, genaamd “De Waterdrager”, opgericht.
Water staat voor mij voor ‘reinigen’, ‘opschonen’ en het maakt vruchtbaar, water staat ook symbool voor emotie en het helpt tegen ‘de dorst’. Als waterdrager wil ik er graag zijn voor jou, zodat jij de antwoorden in jezelf kunt vinden, want de antwoorden op jouw vragen kan ik je niet geven, die liggen opgesloten in jezelf. Wat ik doe als Kindertolk is jou begeleiden om de antwoorden te kunnen 'lezen' en invoelen..

In de loop der jaren had ik gemerkt dat mijn passie ligt bij het helpen van mensen op het emotionele vlak. Ik kan snel invoelen wat er aan de hand is en kan dit ook goed verwoorden. De Training tot Kindertolk, volgens de PresentChildMethode, voelde voor mij als een schot in de roos: kinderen helpen en tegelijkertijd ook hun ouder(s). 

Ik heb altijd al iets met taal gehad en dat komt mij nu heel goed van pas bij het vertalen. En ik houd van kinderen uiteraard! Zo puur, zo oprecht, nog zonder de ‘maskers’ die wij volwassenen zo vaak maar al te goed kennen. Het gedrag van kinderen is altijd logisch, hoe vervelend we het gedrag soms ook vinden. Het is een signaal voor iets. Met behulp van de PresentChildMethode geef ik jou de ondertiteling van het gedrag en krijg je helder wat het signaal is.

Na de Kindertolkopleiding ben ik me gaan scholen in Systemisch Werk. Hiervoor heb ik een opleiding gedaan om 1-op-1 te kunnen coachen op dit gebied en dat heb ik geïntegreerd in mijn Kindertolktraject. Hierdoor help ik jou om op een nog diepere laag veranderingen aan te brengen die blijvend zijn. Voor jou én voor je kind.

Ik houd de gesprekken in mijn praktijkruimte bij ons in de tuin. ‘Gewoon’ aan een keukentafel en dat geeft een huiselijke sfeer: “Dat praat makkelijk en ik voelde me helemaal thuis bij jou”, kreeg ik eens van iemand terug op mijn vraag hoe ze de gesprekken had gevonden.

Wil je weten of jij je ook thuis voelt bij mij? Bel, mail of app me dan voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, omdat ik het belangrijk vind te ervaren dat er een ‘klik’ is tussen ons.
www.dewaterdragercoaching.nl