Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindercoach, Jongerencoach, Oudercoach.

Als moeder besef ik wat voor jou als ouder één van de belangrijkste dingen is: het welzijn en welbevinden van je kind. Als je kind lekker in zijn vel zit, dan voel jij je als ouder ook goed. Maar soms staat er iets in de weg: iets wat je kind bij het vinden van zijn/haar geluk in de weg staat. En hoe graag je het zelf zou willen oplossen als ouder, zal dit niet altijd lukken, omdat je er té dicht bovenop zit. Daarnaast zou het ook zo kunnen zijn dat je als ouders zelf ook nog tegen dingen aanloopt uit je eigen jeugd en opvoeding, die je bewust óf onbewust door geeft aan je kind(eren). Hoe doorbreek je zoiets?!

Dankzij de PresentChild methode wordt het duidelijk waar je jouw kind mee kan helpen: door ook te kijken naar jouw eigen verhaal. Het willen kijken naar jezelf als ouder vraagt moed, maar biedt tegelijkertijd enorm veel kansen! Het is een bewustwordingsproces... Voor het kind, de jongere en de ouder. En ik help je daar graag mee!