Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Klassiek Homeopaat

Na een financiële loopbaan bij Shell en Novib, heb ik in 2005 het roer omgegooid. Geïnspireerd door het effect ervan op de gezondheid van mijn kinderen ben ik Klassieke Homeopathie gaan studeren. Sinds 2012 heb ik een eigen praktijk aan huis waar ik met veel liefde en plezier mensen op een natuurlijke manier mag ondersteunen in hun eigen proces.

Wederom op dit pad gezet door wat mijn kinderen mij lieten zien, heb ik in 2015 besloten de opleiding tot kindertolk te volgen. Wat een waardevol jaar is dit voor mij (en mijn gezin) geworden! Ik wil deze prachtige, verhelderende ervaring nu op mijn beurt mogelijk maken voor wie dat nodig heeft. Met mijn liefde, kennis en vaardigheden ondersteun ik je graag als jouw kindertolk.    

Wil je meer informatie of eerst eens kennismaken? Bel of mail me gerust of kijk eerst eens rond op mijn website! Ik wens je nu alvast alle goeds toe!